Båten köptes av min far och är en fairline 50 från 1988, väldigt mycket är uppdaterat på denna båt, både invändigt och utanför. Motorerna är Volvo penta tamd 71a på 360hk vardera.

Det finns 6 fasta sängplatser och det går att fälla ner bord för att få några till. 3 toaletter mm. Båten är fullutrustad med all tänkbar teknik. Under åren som min far ägt båten har den fungerat mycket bra. Detta är en extremt trygg båt, även vid lite vågor. Den körs i regel i Öresunds regionen, men även uppåt landet. Mina föräldrar är ute väldigt mycket med den.

 

För att se på föer bilder på denna båt, besök http://Www.thesea.se

5 Kommentarer
 1. Bengtsson 4 veckor sedan

  👍
  Hur lång är denna båten? 🙂

  • Författare
   Peter 4 veckor sedan

   Med badbryggan är den ca 16,3 meter. Så det är en rejäl pjäs kan man säga. Skall man se någon nackdel med storleken så är det att vissa hamnar blir rätt trånga, samtidigt som bogpropellern inte är den starkaste. Men det är en vane sak. Pappa har haft båten sedan 2006, så han kan hantera den bra numera, men visst var det lite oroligt i början.

   • Bengtsson 4 veckor sedan

    Oj, ja de verkar vara en stor och rymlig båt!
    Riktigt fin 👍☺

    • Författare
     Peter 4 veckor sedan

     Visst är det så, men man får se det så här. Min far köpta båten för 12 år sedan, då var både min syster, jag och min fru med på båtsemester med den, alla hade var sitt rum. Gått om yta, och det var så mina föräldrar ville ha det. Det skulle finnas plats för alla. Nu har de behållt båten, trotts att vi har vår egen. Syrran mönstrar dock på ibland, men efter hand har de lärt sig hantera den själva, och kanske vant sig vid ytorna. Men det pr en fantastik båt. 🙂

     • Bengtsson 4 veckor sedan

      Kul att dom valt att behålla den, det är svårt att göra av sig med båtar. Man har inrett dem i sin stil och de blir ens egen “pärla”😊

Lämna en kommentar

©2018 Båthem en community för båtentusiaster.

Logga in med dina uppgifter

eller    

Forgot your details?

Create Account